Ετοιμος για Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετοιμος για Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την Άρσεναλ και να επιστρέψει στις νίκες κάνοντας την αρχή κόντρα στον Παναιτωλικό. Η αποστολή του Σίλβα χωρίς προβλήματα και... Ερνάνι.

Το ματς με την Άρσεναλ ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League και στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι πλέον να πάνε στις γιορτές των Χριστουγέννων μόνο με νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γυρίσουν σελίδα κάνοντας την αρχή κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας ολοκληρώθηκε κι ο Μάρκο Σίλβα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για την εν λόγω αναμέτρηση. Ωστόσο, προτίμησε να αφήσει εκτός τον Ερνάνι.

Όσον αφορά στον Νταβίντ Φουστέρ, ανέβασε ρυθμούς αλλά δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδα μας για το αυριανό ματς:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα