Κουτσιαύτης: «Δεν έδωσα στοιχεία για την "πυραμίδα" στην διαιτησία»

Κουτσιαύτης: «Δεν έδωσα στοιχεία για την "πυραμίδα" στην διαιτησία»

Κουτσιαύτης: «Δεν έδωσα στοιχεία για την "πυραμίδα" στην διαιτησία»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι κατέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση της πυραμίδας στην διαιτησία, προχώρησε μέσω του gazzetta.gr ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης. 

Ως αναληθή ονομάζει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει καταθέσει νέα στοιχεία για την υπόθεση της πυραμίδας στην διαιτησία, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, μέσα από δήλωσή του στο gazzetta.gr. Παράλληλα, όπως τονίζει, ουδέποτε του ζητήθηκε κάποιο χρηματικό αντίτιμο, παρά μόνο η παρουσία του σε ένα συνέδριο. 

Αναλυτικά η δήλωση:

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί απόψε την ΑΕΚ με τη Vistabet να σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Πριν λίγες μέρες διάβασα σε μερίδα του αθλητικού τύπου ότι κατέθεσα νέα στοιχεία για την επονομαζόμενη πυραμίδα και ότι μου ζήτησαν χρήματα για την ένταξή μου σε αυτή.

Θέλω να δηλώσω ότι πέρα του γεγονότος ότι δεν υπήρξα ποτέ μέλος της οικονομικής πυραμίδας ή διαδικτυακού μάρκετινγκ ή όπως αλλιώς θέλει να την πει κάποιος, δεν έδωσα κανένα νέο ή παλιό στοιχείο γι αυτήν (διότι για να δώσεις πρέπει να γνωρίζεις) και επιπλέον δεν μου ζήτησε κανείς χρήματα, παρά μόνο την παρουσία μου σε μια παρουσίαση - συνέδριο. 

Επιπλέον θα ήθελα να ζητήσω από όλους όσους κάνουν ρεπορτάζ την απόδοση των πραγματικών γεγονότων και όχι την επιλογή λέξεων που κάνουν ντόρο, διότι η κάθε λέξη έχει τη σημασία της και πολλά πράγματα μπορεί να παρερμηνευτούν.

Τέλος, θέλω να τονίσω ότι πάντα προσπαθούσα να αναδειχθώ μέσα από την παρουσία μου στους αγωνιστικούς χώρους και όχι απο τις δημόσιες σχέσεις ή επαφές. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της άδικης αποπομπής μου από τους πίνακες διαιτησίας της Super League  δεν έχει σταματήσει. 

Κουτσιαύτης Αριστομένης
Διαιτητής Ποδοσφαίρου». 
 

Best of internet