Γιακουμάκης: «Όποιος δουλεύει ανταμείβεται»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Όποιος δουλεύει ανταμείβεται»

bet365

Ο Πέτρος Γιακουμάκης στάθηκε στη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να παραμείνει κάποιος ψηλά και τόνισε ότι όποιος δουλεύει ανταμείβεται.

Στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας απάντησε ο Πέτρος Γιακουμάκης. Ο 23χρονος επιθετικός στάθηκε στη σκληρή δουλειά και στις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος για να φτάσει και να παραμείνει ψηλά, τόνισε πως όποιος δουλεύει ανταμείβεται, καθώς και ότι θα συμβούλευε παίκτες που παίζουν σε μικρότερες κατηγορίες να μην το βάζουν ποτέ κάτω.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη

Ποιο από τα γκολ που έχεις πετύχει δε θα το ξεχάσεις και γιατί;

Το γκολ που πέτυχα στον περσινό εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στο 89', όπου η ομάδα μου κέρδισε με σκορ 1-0. Ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού, το πρώτο μου στη Σούπερ Λιγκ και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμο, καθώς η ομάδα μου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ερώτηση από τον Παντελή Δέλτσο

Ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Τι περιμένεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πώς προετοιμάζεστε;

Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι πιο ωραίο να παίζει αντίπαλος με «μεγάλες» και ιστορικές ομάδες. Στο συγκεκριμένο ματς θα ήθελα να αγωνιστώ ως επιθετικός και να καταφέρω να σκοράρω. Για κάθε αναμέτρηση προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά, ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις ιδιαιτερότητές του, καθώς και τις διαφορετικές συνθήκες παιχνιδιού.

Ερώτηση από τον Βασίλη Αθανασίου

Τι συμβουλή θα έδινες σε αντίστοιχους συνομήλικους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες; Πόσο εύκολο είναι να προσπαθείς για ένα όνειρο;

Θα τους συμβούλευα να μην το «βάζουν ποτέ κάτω». Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα ψυχολογίας. Όταν για παράδειγμα είσαι απογοητευμένος να έχεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς. Όποιος δουλεύει ανταμείβεται είτε γρήγορα, είτε αργά.

Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να αγωνιστούν στη Σούπερ Λιγκ μετά τα 24 τους χρόνια. Ως ποδοσφαιριστής δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες από την καθημερινότητά σου και από τη ζωή σου γενικότερα.

Ερώτηση από τον Στάθη Καρατζογιάννη

Ποιος είναι ο στόχος του Λεβαδειακού για φέτος;

Πρώτα απ' όλα να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή της το συντομότερο δυνατό. Να μην έχουμε και φέτος αυτά που είχαμε πέρυσι τις τελευταίες αγωνιστικές, δηλαδή το άγχος και την πίεση για να πάρουμε τους βαθμούς.

Ερώτηση από τον Σπύρο Γεωργάκη

Μετά τη νίκη επί της Α.Ο.Κ., βρίσκεστε κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ποιος είναι ο στόχος σας για το συγκεκριμένο θεσμό;

Πρωταρχικός μας στόχος στο Κύπελλο είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και στη συνέχεια να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με τη φανέλα του Λεβαδειακού;

Προσωπικός μου στόχος είναι ως επιθετικός να πετυχαίνω γκολ, όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα, ώστε να καθιερωθείς στην ομάδα;

Πιστεύω ότι χρειάζομαι ακόμη περισσότερη δουλειά, δηλαδή ακόμη περισσότερη προπόνηση. Το δύσκολο δεν είναι μόνο να ανέβεις ψηλά, αλλά και να παραμείνεις. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας;

Πρώτα απ' όλα, εγώ, αλλά και σίγουρα όλοι οι συμπαίκτες μου θα θέλαμε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί του Λεβαδειακού. Να έρθουν στο γήπεδο να μας δουν και να μας στηρίξουν σε αυτή τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για την ομάδα της πόλης τους. Έχουμε ανάγκη τη στήριξή τους στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα.

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

Από μικρό παιδί είχα ένα όνειρο: να παίξω ποδόσφαιρο. Ακόμη κι όταν περνούσαν τα χρόνια, δεν το έβαζα κάτω. Ποτέ δεν είναι αργά! Πάντα ήθελα το ποδόσφαιρο γιατί το αγαπώ. Αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο θα συνέχιζα τη σχολή που άφησα για το ποδόσφαιρο (ΤΕΙ Πολιτικών Έργων Υποδομής).

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερο χρόνο μου εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας παρακολουθώ αγώνες ποδοσφαίρου και από άλλα πρωταθλήματα, κάνω παρέα με συμπαίκτες και φίλους και παίζουμε video games, σερφάρω στο internet και βλέπω ταινίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα