Με τέσσερις απόντες στα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Με τέσσερις απόντες στα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τέσσερις απουσίες αναχώρησε για τα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους τιμωρημένους Ναδάλες, Μιχαήλ και τους τραυματίες Τσάβες, Λίλα να μένουν εκτός.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά ολοκλήρωσε την Παρασκευή (11/12) ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ναδάλες, Μιχαήλ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, και των Τσάβες, Λίλα, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Φερφελής, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Μασούρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα