Χωρίς δύο στο Καυτανζόγλειο ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο στο Καυτανζόγλειο ο Πανθρακικός

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Τζάνη, Βάλτερ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ο Πανθρακικός.

Με μία προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (12/12 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ταχύτητας και αντίδρασης, ενώ οι ακρίτες δούλεψαν και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων.

Από αυτό απείχαν εκ νέου, οι Χρήστος Τζάνης, Βάλτερ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έμειναν εκτός αποστολής, την οποία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με το πέρας της προπόνησης.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μελίσσης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Σέτι, Ηλιάδης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ροζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Χαβίτο, Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα