Οι αριθμοί του Ζιρού μετά το «Καραϊσκάκης»

Οι αριθμοί του Ζιρού μετά το «Καραϊσκάκης»

Κώστας Ζάλιαρης
Οι αριθμοί του Ζιρού μετά το «Καραϊσκάκης»

bet365

Τι κι αν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης έδειξε να γυρίζει τον αστράγαλό του; Ο Ολιβιέ Ζιρού συνέχισε για να πετύχει το χατ-τρικ και οι αριθμοί της εμφάνισής του, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του.

Ο Γάλλος φορ, με μια κεφαλιά και δύο αριστερά σουτ (το ένα από την άσπρη βούλα σε εκτέλεση πέναλτι) άφησε τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ και οδήγησε την Άρσεναλ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για 16η διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Η στατιστική υπηρεσία έγραψε δίπλα στο όνομα του Ολιβιέ Ζιρού:

Θα καταφέρει ο Μίλνερ να σκοράρει στο ματς της Σιόν με τη Λίβερπουλ για το UEFA Europa League; Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε αυτή την περίπτωση.

21/32 επιτυχημένες μεταβιβάσεις (ποσοστό 66%)

3/4 σουτ στην εστία

5/9 επιτυχημένες κεφαλιές

4 σουτ/3 γκολ

Με τα τρία τέρματα που πέτυχε στο Φάληρο, ο Ζιρού έφτασε στα 5 στη φάση των ομίλων, πίσω μονάχα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε 11 με το καρέ που πέτυχε κόντρα στη Μάλμε, ενώ, ο Πορτογάλος είναι επίσης ο μοναδικός που βρίσκεται μπροστά από τον Ζιρού στο κομμάτι των λεπτών/γκολ.

Ο Γάλλος άσος της Άρσεναλ έφτασε την επίδοσή του στον Μ.Ο. των 59 λεπτών ανά γκολ, ο Κριστιάνο έχει 49 και μετά από αυτούς είναι οι Λεβαντόφσκι (65), Ντζιουμπά (78) και Μίλερ (87).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα