Μπήκε ο Μπέρτος, ακολουθεί ο Παπαστεριανός

Μπήκε ο Μπέρτος, ακολουθεί ο Παπαστεριανός

Μπήκε ο Μπέρτος, ακολουθεί ο Παπαστεριανός

Ο Μπέρτος ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης της Ξάνθης, ενώ ανεβάζει ρυθμούς και ο Παπαστεριανός. Σήμερα και ανήμερα του αγώνα τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Βέροια συνέχισε η Ξάνθη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Μανώλη Μπέρτο να δίνει το παρών σ' ένα μέρος αυτού.

Ο 26χρονος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ελπίζει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Ρυθμούς ανεβάζει και ο Μανώλης Παπαστεριανός, τη στιγμή που δε θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης λόγω καρτών. Από εκεί και πέρα, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το εν λόγω ματς θα γίνεται την Τετάρτη (9/12) και την Κυριακή (13/12) ανήμερα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ, την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Α) Μέσω internet (Viva.gr)
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Την Τετάρτη 09/12/2015 από τις 10.00 – 18.00 &

Την Κυριακή 13/12/2015 από τις 11.00 – 14.00

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 13 €
• παιδικό εισιτήριο 5 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Best of internet