Παναθηναϊκός: «Καμία απόφαση για Ντέιβιντ»

Παναθηναϊκός: «Καμία απόφαση για Ντέιβιντ»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Καμία απόφαση για Ντέιβιντ»

bet365

Από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν τα περί απόφασης του CAS για τον Ντέιβιντ, ξεδιαλύνοντας τα δεδομένα στην κατάσταση με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με το Goal, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση, ο οποίος αποδεσμεύτηκε τον Γενάρη του 2009 από την Παλμέιρας, μετά από απόφαση του δικαστηρίου της Βραζιλίας.

Ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία σχετική απόφαση του CAS για πρόστιμο 680 χιλιάδων και πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταβάλει 250 χιλιάδες ευρώ βάσει της αρχικής απόφασης, η οποία επιδίκασε το συγκεκριμένο ποσό. Ακόμη, προ διμήνου, το αρμόδιο όργανο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας επιδίκασε νέο ποσό ύψους 330 χιλιάδων ευρώ, που όμως είναι εφέσιμο. Δικαίωμα το οποίο σκοπεύουν να αξιοποιήσουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα