Ο προβληματισμός Σίλβα, οι δοκιμές στο κέντρο και ο Ράμσεϊ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο προβληματισμός Σίλβα, οι δοκιμές στο κέντρο και ο Ράμσεϊ (vid)

bet365

Οι δοκιμές του Σίλβα έδειξαν τον πιο έντονο προβληματισμό του για τον άξονα. Σε πρώτο πλάνο στις δοκιμές ο Καμπιάσο. Έδειξε το ματς με Σάντερλαντ σε βίντεο με έμφαση στον Ράμσεϊ.
Τα δεδομένα για την 11άδα για τον Ολυμπιακό είναι πάνω κάτω συγκεκριμένα. Ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα σύμφωνα με τις δοκιμές του την Τρίτη έδειξε πως ακόμα αμφιταλαντεύεται για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο διπλό που έκανε είχε αρχικά μαζί τους Μιλιβόγιεβιτς - Καμπιάσο - Φορτούνη. Εν μέσω του διτέρματος έβγαλε τον Φορτούνη για να βάλει στην θέση του τον Καμπιάσο. Επίσης δοκίμασε μαζί τους Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι - Φορτούνη και τους Μιλιβόγιεβιτς - Κασάμι - Σαλίνο. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι πως ο Καμπιάσο είχε τον πρώτο λόγο σε αρκετές δοκιμές του στο κέντρο και αυτό μπορεί να δείχνει κάτι ως προς τις προθέσεις του.
Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας o Πορτογάλος φαίνεται να δείχνει μία προτίμηση στον Ντα Κόστα αλλά αυτό θα κριθεί οριστικά αύριο Τετάρτη. Ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε να δείξει σε βίντεο στους παίκτες του το ματς της Άρσεναλ με την Σάντερλαντ. Εκτός από την ανάλυση, έριξε το βάρος στον Ράμσεϊ. Ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν πιο πολύ αυτόν σε σχέση ακόμα και με τον επίσης επικίνδυνο Οζίλ. Φαίνεται πως θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Άρσεναλ τον Ράμσεϊ (σ.σ. που με την Σάντερλαντ είχε μία ασίστ και ένα γκολ).
Δεν αποκλείεται ο Σίλβα να δείξει ξανά σε βίντεο την Άρσεναλ. Μπορεί μάλιστα να δείξει εκ νέου το παιχνίδι στο Emirates (σ.σ. το 2-3). Αυτό που θέλει πάντως ο Σίλβα από τους παίκτες του είναι εκτός από το να τα δώσουν όλα να διασκεδάσουν την βραδιά και να απολαύσουν στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα