Πλατανιάς: Προπόνηση με απουσίες και χωρίς Παράσχο

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς: Προπόνηση με απουσίες και χωρίς Παράσχο

bet365

Ο Πλατανιάς συνεχίζει την προετοιμασία του, έχοντας προβλήματα τραυματισμών και ενώ και την Τρίτη έλλειψε ο Γιώργος Παράσχος.
Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης την Δευτέρα, οι ρυθμοί στο Μάλεμε ανέβηκαν, καθώς όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες ήταν στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια με σκοπό το σωστό τελείωμα των φάσεων, ενώ ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.
Ο Γκνιάτιτς ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μετά γυμνάστηκε πιο συντηρητικά ενώ το ίδιο έκανε και ο Κουλιμπαλί (για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε σημάδια κόπωσης). Τέλος, ο Γιώργος Παράσχος παρέμεινε και την Τρίτη στο σπίτι του καθώς αντιμετωπίζει μικρή αδιαθεσία, αλλά από αύριο Τετάρτη αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα