Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα Σαραβάκου στην «Συμμαχία»

Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα Σαραβάκου στην «Συμμαχία»

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ετοιμάζεται για εκλογές, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, και η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σαραβάκου είναι εκείνη που ξεχωρίζει και αναμένεται να κάνει... περίπατο!

Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα Σαραβάκου στην «Συμμαχία»

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέρχεται, βάσει καταστατικού από την προεδρία της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», και στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος αναμένεται και να είναι πρώτος στις επιλογές των μελών του σωματείου. Από κει και πέρα, υποψήφιοι για το 9μελες Δ.Σ είναι επίσης και οι παλαίμαχοι Τάκης Οικονομόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος και το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και προερχόμενος από τις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού», Γιώργος Καρανάσος.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να φηφίσει 3 άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με την από 17.11.2015 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και κατόπιν παρέλευσης της ταχθείσας σύμφωνα με αυτή προθεσμίας, ανακοινώνουμε ότι υπέβαλαν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, τα κάτωθι Τακτικά Μέλη του Σωματείου: 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  

ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΛΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΝΑΡΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 
  
ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΥΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΑΛΙΝΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επικύρωση των ως άνω υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015.

Μετά την κατά τα άνω επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δύνανται να αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, επιμέρους πληροφορίες για τους υποψηφίους, σύμφωνα με τα στοιχεία, που οι ίδιοι οι υποψήφιοι έχουν αποστείλει στο Σωματείο προς τούτο. Συνεπώς, παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν -και δεν το έχουν έως σήμερα πράξει-, να αποστείλουν είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 6870713 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paomprosta.gr, περιληπτικό βιογραφικό σημείωμά τους.
Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015, γραπτά ή προφορικά σύντομο βιογραφικό σημείωμά του. 

Best of internet