Η Άρσεναλ δεν έχει την άμυνα που νομίζεις!

Η Άρσεναλ δεν έχει την άμυνα που νομίζεις!

bet365

H Αρσεναλ μπορεί να θεωρείται από κάποιους ως ομάδα με προβλήματα στην άμυνα αλλά στα 9 από τα 23 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις ΔΕΝ έχει παραβιαστεί η εστία της.

Κάποιος θα φανταζόταν ότι η άμυνα της Άρσεναλ θα θύμιζε... καράβι στο Κάβο Ντ Όρο με 9 μποφόρ.

Κάποιος θα πίστευε ότι οι Μερτεζάκερ-Κοσιελνί είναι για κλάματα.

Κι όμως, αν κοιτάξεις λίγο τους αριθμούς, οι «κανονιέρηδες» δεν είναι αμυντικά τόσο για τα... κλάματα. Τουλάχιστον βάσει των αριθμών.

Στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Κάτι που όμως έχει πετύχει σε 9 αναμετρήσεις από τις 23 που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Στο Champions League ΔΕΝ δέχθηκε γκολ στο 2-0 επί της Μπάγερν Μονάχου, ενώ επικράτησε και της Ντιναμό με 3-0. Μόνο ο Ολυμπιακός σκόραρε στο «Emirates» και μάλιστα τρεις φορές.

Στην Premier League έφερε το μοναδικό φετινό 0-0 της με τη Λίβερπουλ στις 24/8, ενώ νίκησε 0-1 τη Νιούκαστλ, 2-0 την Στόουκ, 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 0-3 τη Σουόνσι.

Στο Community Shield, επίσης, δεν δέχθηκε γκολ από την Τσέλσι στο 1-0.

Οκ, θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα νούμερα για την άμυνά της, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα