Ματζουράκης: «Θα γίνω συγγραφέας!»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Θα γίνω συγγραφέας!»

bet365

Ο Γιάννης Ματζουράκης κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του Βοσκάκη και τόνισε ότι θα γίνει συγγραφέας, αν λέει κάθε μέρα για τη διαιτησία!

Τις αποφάσεις του Μιχάλη Βοσκάκη κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου, για τις οποίες απάντησε τονίζοντας ότι θα γίνει συγγραφέας αν λέει κάθε μέρα τα ίδια! Όσο για το ματς, έκανε λόγο για τρικυμία στην άμυνα, ενώ χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό σάκο του μποξ!

«Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Με πολλά βαρίδια στην πλάτη τους οι παίκτες από αποφάσεις. Δεν συγκρίνεται ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε σε μια τρικυμία. Μπήκαμε ορμητικά στο δεύτερο μέρος αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία. Δεν υπήρχε.

Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε επιθέσεις. Στην άμυνα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει καθαρές ευκαιρίες.

Έχουμε λόγω διαφόρων προβλημάτων δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα αυτά τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια κι αξίζουν συγχαρητήρια! Ο Παναιτωλικός είναι... σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το γεγονός ότι όλες οι φάσεις του Ατρομήτου βγήκαν με τον ίδιο τρόπο, κάθετες στην πλάτη της άμυνας: «Είπα ότι μπήκαν οι παίκτες σε τρικυμία γιατί άφησαν πίσω τα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα κι έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και 1-2 φορές μας πέρασαν από εκεί. Είχε κι έναν τραυματισμό από υπερένταση».

Για τις αποφάσεις του Βοσκάκη: «Κάθε μέρα αυτά θα λέω; Θα γίνω συγγραφέας σε λίγο».

«Ανασταλτικός παράγοντας ο διαιτητής»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην κάμερα της Nova, όπου επεσήμανε πως ήταν ανασταλτικός παράγοντας ο Βοσκάκης με τις αποφάσεις του.

«Εσείς το λέτε; Ήμασταν πολυ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο διαιτητής ήταν ανασταλτικός παράγοντας ώστε να προχωρήσουμε. Στο δεύτερο μισό είχαμε τρικυμία στην άμυνα και αυτό πρέπει να το δούμε», απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν ήταν δίκαιη η μοιρασιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα