Κάκωση ο Τελάντερ, επέστρεψε ο Βέμερ

Κάκωση ο Τελάντερ, επέστρεψε ο Βέμερ

Νίκος Αθανασίου
Κάκωση ο Τελάντερ, επέστρεψε ο Βέμερ

bet365

Ο Ράσμους Τελάντερ επέστρεψε με σουβενίρ από την Βέροια με κάκωση στο γόνατο ενώ ο Γιενς Βέμερ επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Προπόνηση στο Κορωπί, σήμερα το μεσημέρι, περιλάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό «διπλό» στην Βέροια.Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την Βέροια ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και παιχνίδι.Ο Τελάντερ έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε θεραπεία ενώ ο Μπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα