Γι αυτό έχει κολλήσει η «παραίτηση Μαρινάκη»

Γι αυτό έχει κολλήσει η «παραίτηση Μαρινάκη»

Gazzetta team
Γι αυτό έχει κολλήσει η «παραίτηση Μαρινάκη»

bet365

Διαβάστε για ποιο λόγο δεν έχουν υπάρξει αλλαγές στα διοικητικά των πρωταθλητών ακόμη, παρά την απόφαση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει (με ψήφους 4-3) πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός παρά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ποινή ήταν πρόστιμο 150.000 ευρώ για τον ίδιο και άλλα τόσα για την ΠΑΕ, ενώ δόθηκε προθεσμία ενός μήνα ώστε να γίνει αντικατάσταση του στην προεδρία του Ολυμπιακού με την απειλή πως αν αυτό δεν συμβεί θα αρθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το οποίο είχε δοθεί με επιφύλαξη.

Ωστόσο αυτό το διάστημα πέρασε χωρίς να έχει υπάρξει ουσιαστική αλλαγή. Και αυτό συμβαίνει διότι, στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν έχει φτάσει επισήμως η απόφαση.

Το σκεπτικό της απόφασης ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί και δεν έχει σταλεί σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη, ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες μέσα σε διάστημα ενός μήνα!

Eξελίξεις αναμένονται στις 10/12 που είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρίαση.

Πάντως ο Ολυμπιακός όταν πάρει χέρια του το σκεπτικό της απόφασης, αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκτέλεσης της απόφασης και να γίνει προσφυγή στα διαιτητικά δικαστήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα