Θεοδωρίδης: «Το μυαλό μας ήταν στην Άρσεναλ»

Θεοδωρίδης: «Το μυαλό μας ήταν στην Άρσεναλ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε λογικά στο τέλος, αφού το μυαλό των παικτών ήταν ήδη στο ματς με την Άρσεναλ.

Θεοδωρίδης: «Το μυαλό μας ήταν στην Άρσεναλ»

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είπε στην κάμερα της Nova:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αποθέωση που μου έκανε γιατί αυτά τα πράγματα είναι καταπληκτικά. Τον αγαπώ πολύ και τους ευχαριστώ όλους. Ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα κι ας έχασε από εμάς, ο Ελευθερόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά, εάν πάρουν και έναν δύο παίκτες πιστεύω στο δεύτερο γύρο θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, δικαιολογώ τους παίκτες πλήρως, που δέχθηκαν τα δύο αυτά γκολ στα τελευταία λεπτά.

Αυτά που λέγονται για το πέναλτι εναντίον μας, δεν υπήρξε καμία επαφή και θα τα δείτε στην τηλεόραση, κανένα πέναλτι.

Το μυαλό των παικτών ήταν στο ματς με την Άρσεναλ, εμείς θα συγκεντρωθούμε, τώρα θα βάλουν μυαλό και θα είμαστε πολύ καλοί με τη βοήθεια του κόσμου. Θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ζήτω ο Ολυμπιακός, σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, το ρεκόρ του Μπούκοβι, εγώ υπολογίζω και του Παναθηναϊκού, έχουμε άλλα δύο ματς για τον πρώτο γύρο, ήταν πολύ επώδυνο το διάστημα έως τώρα. Μετά θα ανασυγκροτηθούμε, πιστεύω την Τετάρτη σε ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Τον Ιανουάριο θα ξαναδεί ο κόσμος έναν πολύ καλύτερο Ολυμπιακό».

Best of internet