Αγώνας ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης

Αγώνας ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης

Απόστολος Παγώνης
Αγώνας ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Νεάπολης - Συκεών εναντίον της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στη μάχη εναντίον της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού το PAOK Action θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Νεάπολης – Συκεών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την στήριξη εκατοντάδων οικογενειών, ανέργων, απόρων, ανασφάλιστων και χαμηλόμισθων που ζουν στα όρια της φτώχειας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.
Στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας καλούμε όλους τους φίλους του Δικέφαλου, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (06.12), να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα