Ροντρίγκες: «Με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στο σερί»

Ροντρίγκες: «Με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στο σερί»

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στο σερί»

bet365

Τα δύο τελευταία «διπλά» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι στα Χανιά: «Νομίζω ότι όλα είναι καλά στην ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα Χανιά και σκοράραμε πολλά τέρματα, πράγμα πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σύνολο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό» .

Για το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε δύο διπλά σε μικρό χρονικό διάστημα και που το αποδίδει: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Πρέπει να είμαστε σε όλα σοβαροί. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος ή ο θεσμός στον οποίο αγωνίζεσαι. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αποδώσαμε καλά και στα δύο παιχνίδια, πράγμα σημαντικό για την συνέχεια και το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι εξαιρετικά σημαντικό» .

Για την σημασία της συμμετοχής παικτών στα Χανιά, που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο: «Παίξανε πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Ο κάθε παίκτης χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο για να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έντονο ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για όλους. Πρέπει να παίρνει μία ομάδα το 100% από τους παίκτες της» .

Για το αν έχει δει τον Πανιώνιο και τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στην νίκη: «Όχι δεν έχω δει τον αντίπαλο. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, αλλά η τρίτη θέση στην οποία βρίσκονται δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε όμως στην έδρα και είμαστε σε καλή κατάσταση όπως και ο Πανιώνιος, άρα πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να πάρουμε την νίκη» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα