Θα πονάει για το υπόλοιπο της καριέρας του ο Χέντερσον

Θα πονάει για το υπόλοιπο της καριέρας του ο Χέντερσον

Κώστας Ζάλιαρης
Θα πονάει για το υπόλοιπο της καριέρας του ο Χέντερσον

bet365

Με πόνους κατά διαστήματα θα πρέπει πλέον να συνηθίσει να παίζει ο Τζόρνταν Χέντερσον για το υπόλοιπο της καριέρας του, αφού το πρόβλημα στη φτέρνα, είναι τέτοιο που δεν θα το ξεπεράσει ποτέ σε απόλυτο βαθμό...

Έχοντας ταλαιπωρήσει τον Άγγλο χαφ και διάδοχο του Στίβεν Τζέραρντ στην αρχηγία της Λίβερπουλ από τον περασμένο Απρίλιο και έχοντας στερήσει τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο τραυματισμό του Τζόρνταν Χέντερσον δεν έχει... γιατρειά.

Δημοσίευμα της «Telegraph» κάνει λόγο για την πάθηση «Plantar Fasciitis» η οποία και εμποδίζει τον διεθνή μέσο ν' αγωνιστεί δίχως ενοχλήσεις και πόνους.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Γιόβετιτς πετύχει το πρώτο τέρμα στην αποψινή αναμέτρηση της Ιντερ με την Τζένοα για τη Serie A.

«Στην αρχή ήταν σαν... μόνιμο κάψιμο. Δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ από τον πόνο και δεν σταματούσε καθόλου. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα αλλά πάντοτε αναρωτιέμαι αν θα συνεχίσω να είμαι τόσο καλά ή θα επανέλθει ο πόνος» δηλώνει ο Χέντερσον που έφτασε μέχρι και τους ανθρώπους και τους γιατρούς του Royal Ballet, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο πρόβλημα στη φτέρνα ταλαιπωρεί αρκετά συχνά και τους χορευτές του μπαλέτου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα