ΠΑΟΚ: Ο Αντόνις δεν βιάζεται…

ΠΑΟΚ: Ο Αντόνις δεν βιάζεται…

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Αντόνις δεν βιάζεται…

bet365

Μετά από τρεις μήνες στην αναμονή, ο Τέρι Αντόνις, έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και μίλησε για αυτές τις πρώτες στιγμές.

Ο ομογενής από την Αυστραλία μέσος του «Δικεφάλου» κρατάει χαμηλά την μπάλα και τους τόνους. Περιμένει, όπως λέει, να αγωνιστεί στην Τούμπα, αλλά εξηγεί ότι «δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου. Ο κόσμος θα με κρίνει, μακάρι να βλέπουν οι άλλοι καλά πράγματα. Θεωρώ ότι έχω πολύ περισσότερα πράγματα να δείξω. Αλλά είναι δεδομένο ότι είμαι χαρούμενος για το ότι αγωνίστηκα και έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. ‘Όμως, είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας αλλά και για τη νίκη της».

- Η αλήθεια είναι ότι η τύχη σου γύρισε την πλάτη γιατί θα μπορούσες να είχες σκοράρει

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα.

«Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, υπάρχουν αυτά, ελπίζω την επόμενη φορά να μπει μέσα η μπάλα».

- Με τη λήξη του αγώνα και όταν άνοιξες το κινητό σου, ποιος σου έστειλε το πρώτο μήνυμα;

«Από την οικογένεια μου και την κοπέλα μου».

- Πώς βίωσες όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνιζόσουν; Υπήρχαν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που ένιωσες την στήριξη τους;

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου στην Ελλάδα και σε ένα νέο περιβάλλον για μένα. Αλλά από την πρώτη μέρα η ομάδα άνοιξε την αγκαλιά της για μένα, είχα τον τραυματισμό που με άφησε πίσω, από εκείνο το σημείο και μετά είμαι καλά».

- Και πλέον έτοιμος να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω; Να «πιέσεις» τον προπονητή σου όπως και ο ίδιος είπε;

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και αυτό και τίποτε άλλο. Αυτό θέλω και πρέπει να κάνω. Για μένα ήταν συναρπαστικό ότι αγωνίστηκα για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές».

- Ζεις την ομάδα από κοντά. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή για τη συνέχεια; «Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες και με το χρόνο η ομάδα θα γίνεται πιο δυνατή. Σύμμαχος μας θα είναι ο χρόνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα