Τα γενέθλια του Εσιέν (gTV & pics)

Τα γενέθλια του Εσιέν (gTV & pics)

Gazzetta team
Τα γενέθλια του Εσιέν (gTV & pics)

bet365

Ο Μάικλ Εσιέν γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του το βράδυ της Παρασκευής (4/12) στο Κολωνάκι και το gazzetta... έσβησε κεράκια μαζί του.

Ο Γκανέζος χαφ έκλεισε τα 33 την Πέμπτη (3/12) και μία μέρα αργότερα τα γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου. Όχι πάντως μόνος, για να δώσει... τροφή σε κουτσομπολιό και παρασκήνιο. Παρόντες στη γιορτή του Αφρικανού σούπερ σταρ ήταν αρκετοί συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, όπως ο Μπεργκ, ο Κλωναρίδης, ο Ζέκα, ο Ατζαγκούν και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπτωματικά βρέθηκε εκεί και ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου, που πάντως δεν πρόλαβει επί των ημερών του να δει αγωνιζόμενο τον Γκανέζο.

Ο Εσιέν που μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή, θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Βέροια και αναμένεται να είναι πάλι στο αρχικό σχήμα του Αντρεά Στραματσόνι .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα