Στραματσόνι: «Να βελτιώσουμε την εκτός έδρας εικόνα μας»

Στραματσόνι: «Να βελτιώσουμε την εκτός έδρας εικόνα μας»

Στραματσόνι: «Να βελτιώσουμε την εκτός έδρας εικόνα μας»

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την επικίνδυνη αποστολή στην Βέροια και ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να δει βελτίωση στην εκτός έδρας παρουσία του «τριφυλλιού». Τι είπε για την αλλαγή στο σύστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη, μια επανεκκίνηση. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω της ποινής και της ήττας στον Ηρακλή. Το κύπελλο είναι στόχος μας και θέλαμε να πάρουμε αυτή την νίκη για να κοιτάξουμε το επόμενο ματς στην Βέροια. Πέρα από την νίκη ήταν σημαντικό να δω σε αυτό το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά κάποιων άλλων παικτών. Δεν είναι μόνο θέμα ο Κλωναρίδης. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν είχαν σωστή συμπεριφορά στον αγώνα».

Για το σύστημα: «Είχαμε πει πως θα παίξουμε με 4-4-2. Υπάρχουν δύο επιλογές, να παίξεις στην ευθεία ή με ρόμβο. Είναι σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα να ξέρει παραπάνω από ένα σύστημα.Ανάλογα την περίσταση και την αγώνα με αυτά σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Πρέπει να δουλέψουμε την προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αρκετές φορές είναι διαφορετικά σε σχέση με τα εντός. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το ματς με την Βέροια. Να δείξουμε στους εαυτούς μου ότι μπορούμε να το διορθώσουμε. Χθες, στην Πάτρα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, η επιστροφή με το λεοφωρείο δύσκολη για τέσσερις ώρες. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από αυτό».

Για την απουσία του Μπεργκ: «Ξέρουμε ότι ο Μπεργκ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία. Υπάρχει ο Κλωναρίδης, ο Καρέλης, ο Πέτριτς, οπότε υπάρχουν επιλογές και θα δούμε ποιος θα αγωνιστεί στην Βέροια».

 

Best of internet