Εκτός Κυπέλλου και κάζο για Ρεάλ!

Gazzetta team
Εκτός Κυπέλλου και κάζο για Ρεάλ!

bet365

Εκτός κυπέλλου η Ρεάλ και... τυπικά! Η πειθαρχική επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας... πέταξε εκτός διοργάνωσης τη «Βασίλισσα»! Στο CAS οι Μαδριλένοι.

O Φλορεντίνο Πέρεθ καθησύχασε χθες τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να συνεχίσει κανονικά στη διοργάνωση! Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς την... πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία δεν βρήκε κανένα ελαφρυντικό στην υπερασπιστική γραμμή των Μαδριλένων... πετώντας τους εκτός κυπέλλου για την αντικανονική συμμετοχή του Τσερίσεβ! Ο Φρανθίσκο Ρούμπιο απέρριψε τα δυο κύρια επιχειρήματα της Ρεάλ που μιλούσαν για την έλλειψη κοινοποίησης της τιμωρίας του παίκτη από τη Βιγιαρεάλ, αλλά και την ακύρωση όλων των προειδοποιήσεων μετά τους τρεις πρώτους γύρους του Copa del Rey! Η Ρεάλ θα προσφύγει στο CAS, ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν! Mάλιστα, η απόφαση του διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται να βγει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας!

Θυμίζουμε, πως η Ρεάλ πέρασε άνετα από την έδρα της Κάντιθ επικρατώντας 3-1, με τον... τιμωρημένο Τσερίσεβ να είναι αυτός που ανοίγει το σκορ για τη «Βασίλισσα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα