Θέλει να κρατήσει Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΓΚΟΛΕΖΟ

Θέλει να κρατήσει Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στη Σταντάρ Λιέγης σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Ματιέ Ντοσεβί. Δεύτερος στις ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα ο Τογκολέζος χαφ.  

Θέλει να κρατήσει Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης!

Ο ερχομός του Ερνάνι στον Ολυμπιακό πριν από περίπου τρεις μήνες είχε ως συνέπεια την παραχώρηση του Ματιέ Ντοσεβί με την μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του 27χρονου ακραίου χαφ είναι αντιστρόφως ανάλογη από την πορεία του βελγικού συλλόγου που βρίσκεται στην στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Η Σταντάρ Λιέγης του Ματιέ Ντοσεβί αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπέβερν για το πρωτάθλημα. Σε απόδοση 1.95 στην Vistabet, η νίκη των «κόκκινων».

Ο Ντοσεβί, ο οποίος καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα της Σταντάρ Λιέγης έχει εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί για τον Γιανίκ Φερέρα. Είναι χαρακτηριστικό πως καταλαμβάνει την δεύτερη θέση σε ασίστ έχοντας μέχρι στιγμής μοιράσει πέντε σε 11 ματς. Επίσης στις 27 Νοεμβρίου πέτυχε το πρώτο του τέρμα κόντρα στη Ζούλτε Βάγκερεμ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης ήδη έχουν κινήσεις τις διαδικασίες προκειμένου να κάνουν χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί με τον Ολυμπιακό καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο. 

Best of internet