Ολυμπιακός: Με Μποτία στην Κομοτηνή, μικροενοχλήσεις ο Φουστέρ

Ολυμπιακός: Με Μποτία στην Κομοτηνή, μικροενοχλήσεις ο Φουστέρ

bet365

Ο Φουστέρ αποχώρησε με μικροενοχλήσεις από την προπόνηση. Στην Κομοτηνή με Μποτία οι νταμπλούχοι, όχι όμως και με Πάρντο αν και προπονήθηκε κανονικά.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε, με το Μάρκο Σίλβα να υπολογίζει και πάλι στον Αλμπέρτο Μποτία, τον οποίο και υπολογίζει για το ματς με την ομάδα του Ελευθερόπουλου.

Ωστόσο, ο Πάρντο, αν και προπονήθηκε ξανά κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προτιμήθηκε να μην μπει στην αποστολή ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ.

Από την πλευρά τους, Χουτεσιώτης και Πουλίδο συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε δουλειά στην ανάπτυξη, ενώ ιδιαίτερες οδηγίες δίνοντας από τον Πορτογάλο στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα