Παναθηναϊκός: «Δεν θα ανεχτούμε διαιτησίες τύπου Σελίμου»

Παναθηναϊκός: «Δεν θα ανεχτούμε διαιτησίες τύπου Σελίμου»

Παναθηναϊκός: «Δεν θα ανεχτούμε διαιτησίες τύπου Σελίμου»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Σπύρου Σελίμου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας πως δεν θα ανεχτεί στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες.

Οι «πράσινοι» στέκονται στο σκληρό παιχνίδι των Πατρινών, ενώ επισημαίνουν πως ο Μάρκους Μπεργκ μπαίνει ορισμένες φορές στο στόχαστρο των διαιτητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας».

Best of internet