Ολυμπιακός: Αποφάσεις μετά την Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποφάσεις μετά την Άρσεναλ

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πάρει τις αποφάσεις του για ρόστερ και ενδεχόμενη ενίσχυση μετά την Άρσεναλ.

Το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό από πολλές απόψεις. Δεν αφορά μόνο στο κομμάτι της ευρωπαϊκής του πορείας και στο εάν θα συνεχίσει ή όχι στο Champions League αλλά και στον σχεδιασμό για τον Γενάρη.

Για παίκτες που μπορεί να φύγουν με δανεισμό ή για τυχόν νέες προσθήκες. Για το πρώτο σκέλος υπάρχουν οι περιπτώσεις των Φάνη Τζανδάρη, Άλαν Πουλίδο και Σάσα Ζντιέλαρ. O πρώτος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, εγείροντας ερωτηματικά για την τύχη του στην ομάδα, ο Μεξικανός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες ενώ βγάζει και προβλήματα τραυματισμών και ο πιτσιρικάς Σέρβος είναι ένας παίκτης που πρέπει σαφώς να πάρει πιο πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα βιαστεί, αν και είναι σαφές πως οι Τζανδάρης και Πουλίδο δεν είναι στα πλάνα του. Ούτε καν για... εφεδρείες. Θα πάρει όμως τις αποφάσεις του μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Και πάντα σε άμεση συνεννόηση με την διοίκηση και κυρίως με τους Γρηγόρη Γεωργάτο, Κριστιάν Καρεμπέ και Χουάνχο Λορένθο. Ερωτηματικά πάντως υπάρχουν και δίπλα στα ονόματα των Κολοβού - Γιαννιώτα - Μπεν - Αυλωνίτη.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης ο Ίβηρας δεν έχει καταλήξει ακόμα στο εάν θα χρειαστεί κάποια προσθήκη. Σε αυτό βέβαια θα παίξει ρόλο και το εάν θα υπάρχει ή όχι και κάποια σημαντική αποχώρηση με μεταγραφή τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός προς το παρόν δεν δείχνει τέτοιες προθέσεις. Να αποχωριστεί δηλαδή έστω ένα από τα βασικά του στελέχη. Όλα αυτά όμως θα κριθούν μετά την 9η Δεκεμβρίου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα