«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Ούαρντα»! (vids & pic)

Δημήτρης Τομαράς
«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Ούαρντα»! (vids & pic)

bet365

Ρεπορτάζ ξένης ιστοσελίδας θέλει τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να έχουν ασχοληθεί με τον Αιγύπτιο άσο του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα! Τι λέει στο Gazzetta.gr ο ατζέντης του.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με την ομάδα του Αγρινίου φαίνεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Αυτό υποστηρίζει το αιγυπτιακό site KingFut.com σε ρεπορτάζ του. Ο Αμρ Ουάρντα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, ενώ το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή και οι τρεις ομάδες έχουν έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του ενόψει Γενάρη. Ο δικέφαλος του Βορρά μάλιστα φέρεται να τον ξεχώρισε κυρίως από το ματς των δύο ομάδων.

Ο μάνατζέρ του, Πάουλο Φαρία, μιλώντας στο Gazzetta.gr επιβεβαίωσε πως έχει μιλήσει με όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες για τον Ουάρντα, δίχως όμως να έχει κάποια επίσημη πρόταση. Επίσης τόνισε πως ενδιαφέρονται για τον Ουάρντα σύλλογοι από Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία, χωρίς ακόμα όμως να έχει κάποια κρούση. Ακόμα διευκρίνισε πως ο Ουάρντα θέλει να μείνει γενικά στην χώρα μας καθώς του αρέσει πολύ και η ζωή στο Αγρίνιο και ότι παίζει στον Παναιτωλικό αλλά και το πρωτάθλημά μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα