Με πειραματική ενδεκάδα και στον Παναιγιάλειο ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Με πειραματική ενδεκάδα και στον Παναιγιάλειο ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει το rotation στο Κύπελλο με αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα κατεβάσει στο ματς του Αιγίου με τον τοπικό Παναιγιάλειο.
Το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.
Ο Τσόρι συνέχισε σε φουλ ρυθμό, έντονο ατομικό με μπάλα έκανε ο Μποτία, ενώ και ο Πάρντο έκανε ατομικό στο γήπεδο. Ο Σαλίνο ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο στο γόνατο (πλήγμα στην προπόνηση) και προφυλάχθηκε, κάνοντας ατομικό και ενώ το πρόγραμμά του συνεχίζει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Θεραπεία έκαναν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης.
Ο Σαλίνο πάντως μπήκε αποστολή, αν και μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα χρησιμοποιηθεί. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τακτική. Ανάπτυξη του παιχνιδιού, αμυντική και επιθετική λειτουργία, τόσο σε κανονική ροή αγώνα, όσο και σε στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς στο Αίγιο.
Για πρώτη φορά σε αποστολή μπήκε ο Κατσιμήτρος. Πρόκειται για γκολκίπερ από τους Νέους. Κατά τα άλλα η ενδεκάδα του Σίλβα θα είναι πειραματική.
Πιθανότατα ο Πορτογάλος να κατεβάσει μία ενδεκάδα με Καπίνο τέρμα, τα δύο στόπερ να είναι οι Ντα Κόστα και Αυλωνίτης, στα δύο άκρα της άμυνας τους Σαλίνο (σ.σ. εάν είναι στο 100% αλλιώς τον Βούρο) και Τσιμίκα, κέντρο με Καμπιάσο και Κασάμι, στα... φτερά τους Ντουρμάζ και Ερνάνι και πίσω από τον φορ Φινμπόγκασον τον Τσόρι ή τον Φουστέρ.
Οι Γιαννιώτας, Κολοβός και Ζντιέλαρ έχουν ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο και λογικά θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες στον θεσμό (σ.σ. και λογικά και στο ματς του Αιγίου) ενώ ο Σεμπά, που είναι επίσης στην αποστολή παίζει διαρκώς το τελευταίο διάστημα.
Στην περίπτωση που ο Σαλίνο είναι βασικός τότε ο Βούρος μπορεί να είναι ο 2ος βασικός στόπερ ενώ υπάρχει και η εκδοχή με Καμπιάσο και Ζντιέλαρ στον άξονα και τριάδα Φουστέρ, Ντουρμάζ και Σεμπά πίσω από τον Ισλανδό φορ.
Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης και Ιντέγιε, όπως αναμενόταν έμειναν Αθήνα. Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα