Τούντορ: «Νίκη ψυχολογίας»

Τούντορ: «Νίκη ψυχολογίας»

Νίκος Τσιώκος
Τούντορ: «Νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο Ίγκορ Τούντορ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και πως η ομάδα του την άξιζε.

Στο ότι η νίκη στη Μυτιλήνη βοήθησε περισσότερο τον ΠΑΟΚ στο ψυχολογικό κομμάτι στάθηκε ο Ίγκορ Τούντορ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στους πανηγυρισμούς αγκαλιά με τους παίκτες.

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σίγουρα θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2 και 3-0, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες πανηγύρισαν μαζί του. «Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο να δει την ατμόσφαιρα που έχουμε στα αποδυτήρια. Αυτό θέλαμε να δείξουν οι παίκτες και αυτό έκαναν».

«Είμαστε δεμένοι»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι άπαντες είναι πολύ δεμένοι, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές, την επιστροφή του Τσίμιροτ, τις πολλές κάρτες και την Καλλονή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: «Κερδίσαμε πολλά πράγματα στον ψυχολογικό τομέα γιατί προερχόμασταν από μια κακή περίοδο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Αρχίσαμε καλά και ενώ είχαμε τον έλεγχο στο ματς, μετά ισοφαριστήκαμε. Στο ημίχρονο έπρεπε να κάνω τους παίκτες μου να πιστέψουν πως είναι καλύτεροι και πως θα μπορούσαν να κερδίσουν. Μετά στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού μας σκοράραμε».

Για το ότι οι σκόρερ του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τρέχοντας στην αγκαλιά του: «Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη. Είναι δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουμε και δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε στα αποδυτήρια».

Για το αν βοήθησαν οι αλλαγές: «Έδωσαν θετικά στοιχεία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα μπει στο γήπεδο και το όνομά του, αρκεί να πιστεύω πως θα φέρει καλά πράγματα για την ομάδα».

Για την επαναδραστηριοποίηση του Τσίμιροτ: «Μπορεί να ξεκινήσει στο ματς με την Χανιά. Θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τις πολλές κάρτες του ΠΑΟΚ: «Οφείλεται στην νευρικότητα. Ο διαιτητής ήταν καλός. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση για εμάς».

Για την Καλλονή: «Έχει καλούς παίκτες με ποιότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα