«Περήφανοι για το ρεκόρ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Περήφανοι για το ρεκόρ» (vid)

bet365

Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησαν για το 11 στα 11 του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την υπερηφάνειά τους.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 το βράδυ της Κυριακής (29/11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σημείωσε 11 νίκες σε ισάριθμα ματς στην Super League, ισοφαρίζοντας έτσι το… θρυλικό ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι. Παράλληλα την Δευτέρα, μία μέρα μετά το ξεπέρασε από την στιγμή που κατακυρώθηκε υπέρ του το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV γι' αυτό το επίτευγμα και δήλωσαν περήφανοι που είναι μέλη αυτής της ομάδας. Αμφότεροι μίλησαν για:
Το 11 στα 11:
Ομάρ: «Όπως είπες, είναι τεράστιο το 11 νίκες σε 11 ματς. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Τώρα είμαστε εκεί που ήταν η ομάδα πριν από πάρα πολλά χρόνια. Με μια νίκη ακόμα θα το σπάσουμε το ρεκόρ. Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι σπουδαίο για μας που λαμβάνουμε μέρος στο γράψιμο της ιστορίας».
Ντουρμάζ: «Είναι εκπληκτικό. Αυτό που έχουμε πετύχει ως τώρα είναι φανταστικό. Έχουμε κάνει το 11 στα 11 και συνεχίζουμε. Είναι αληθινά εκπληκτικό».
Το μήνυμα του Ντουρμάζ προς τον κόσμο: «Φυσικά, όπως πάντα, τους χρειαζόμαστε στο πλάι μας να τραγουδούν και να φωνάζουν υπέρ μας. Παίζουμε πολύ καλύτερα όταν έχουμε τη στήριξή τους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι πολύ δύσκολο σε άλλες ομάδες του Ολυμπιακού στο μέλλον να σπάσουν το ρεκόρ μας. Θα προσπαθήσουμε, ελπίζω, να έχουμε μόνο νίκες».
Το πως ένιωσε ο Ομάρ παίζοντας σε γήπεδο με άδειες εξέδρες: «Φυσικά είναι διαφορετικό όταν δεν έχεις τους οπαδούς σου. Ειδικά στο «Γ.Καραϊσκάκης» που υπάρχει το... σπρώξιμο και η ενέργεια των οπαδών μας. Φάνηκε λίγο στην αρχή που μπήκαμε κάπως πιο αδύναμα στο ματς. Ευτυχώς καταφέραμε να το αλλάξουμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα