Ρεπό άκυρο και... απόσυρση η Ρόμα

Ρεπό άκυρο και... απόσυρση η Ρόμα

Ρεπό άκυρο και... απόσυρση η Ρόμα

bet365

Η ήττες από Μπαρτσελόνα (6-1) και Αταλάντα (0-2) έχουν διαλύσει την Ρόμα και το κλαμπ αποφάσισε να ακυρώσει το ρεπό των παικτών και να τους κλείσει σε ritiro την Πέμπτη (03/12).

Το ρεπό για τους Τζαλορόσι ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη (01/12), όμως αντί να δουν τι μπορούν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους, οι παίκτες πρέπει να ετοιμαστούν να κλειστούν σε ξενοδοχείο. Ο σύλλογος πήρε την απόφαση να πάει στην τακτική του ritiro, της απόσυρσης δηλαδή της αποστολής σε ξενοδοχείο κάποιες μέρες πριν τον αγώνα για να προετοιμαστεί καλύτερα για το επόμενο ματς που είναι κόντρα στην Τορίνο. Οι τιφόζι αποδοκίμασαν τον Ρούντι Γκαρσία στο τελευταίο παιχνίδι και η Ρόμα -που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση- μπαίνει σε ένα κρίσιμο σημείο αφού μετά την Γκρανάτα παίζει εκτός με την Νάπολι και στο ενδιάμεσο την πρόκριση στα νοκ-αουτ του Champions League.

Επόμενο παιχνίδι για τους Ρωμαίους εκτός έδρας με το Τορίνο. Σε απόδοση 2.65 στην Interwetten να βάλουν τέλος στις κακές εμφανίσεις οι παίκτες του Γκαρσιά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα