Σίρερ: «Ο γιος μου προτιμάει το ... ράγκμπι από τη Νιούκαστλ»!

Σίρερ: «Ο γιος μου προτιμάει το ... ράγκμπι από τη Νιούκαστλ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σίρερ: «Ο γιος μου προτιμάει το ... ράγκμπι από τη Νιούκαστλ»!

bet365

Αν και σίγουρα του προκαλεί «πόνο» η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νιούκαστλ εν έτει 2015, ο Άλαν Σίρερ παραδέχθηκε και αποδέχθηκε ότι ο σύλλογος χάνει τους οπαδούς τους, όπως συμβαίνει και με τον γιο του θρυλικού στράικερ της ομάδας...

Ο Σίρερ, με τον οποίο στον πάγκο οι «καρακάξες» υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ σε μια από τις «μαύρες» στιγμές της ιστορίας τους, είδε ακόμα ένα θλιβερό παιχνίδι της άλλοτε ομάδας του που ηττήθηκε 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και είπε:

«Ο 15χρονος γιος μου δεν θέλει να έρχεται μαζί μου στο γήπεδο για να βλέπουμε τη Νιούκαστλ... Τον ρωτάω κάθε φορά και μου λέει ότι το θεωρεί χάσιμο χρόνου. Μάλιστα, κάποια από τις τελευταίες φορές που είχε έρθει στο γήπεδο, μου είχε πει “παίζει χάλια η ομάδα...”. Του αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά προτιμάει το ράγκμπι.

H Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν υπάρξει κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ μεταξύ της Μπόλτον με την Μπρέντφορντ.

Και η πικρή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά στο Νιούκαστλ που προτιμούν να βλέπουν ή να παίζουν ράγκμπι από το να πηγαίνουν στο “St. James' Park”. Ο σύλλογος χάνει μια ολόκληρη γενιά από οπαδούς που θα μπορούσαν να γεμίζουν ακόμα περισσότερο το γήπεδο και να δίνουν ώθηση στην ομάδα. Δεν γίνεται όμως...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα