Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0

bet365

Σε ένα από τα πιο κομβικά ματς της χρονιάς, οι Σεβιγιάνοι νίκησαν 1-0 τη Βαλένθια και συνεχίζουν να κοιτάζουν προς το… σεντόνι.

Για τη Σεβίλλη αυτό το ματς ήταν σημαντικό και θα οριοθετούσε σε μεγάλο βαθμό το εάν θα μπορούσε να ελπίζει ακόμα σε ρεαλιστικό βαθμό για την τετράδα. Για τη Βαλένθια επίσης, μα οι Νυχτερίδες είχαν και βαθμολογικό πλεονέκτημα. Τελικά οι Σεβιγιάνοι φάνηκαν να το θέλουν περισσότερο, έβγαλαν τσαμπουκά, έπαιξαν καλύτερα και το πήραν με 1-0.

Η νίκη ήρθε με την ωραία προβολή του Εσκουδέρο (50’) από την υπέροχη πάσα του Μπανέγα και αφού οι γηπεδούχοι είχαν δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Η αποβoλή του Ζοά Κανσέλο επτά λεπτά αργότερα (η Βαλένθια έχει αποβολή εκεί μέσα κάθε φορά στα τελευταία έξι χρόνια), έβαλε τέλος στις φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων και έστειλε τους γηπεδούχους στο -3 από την Ευρώπη και το -6 από το σεντόνι.

Σεβίλλη (Ουνάι Εμερι): Σέρχιο Ρίκο, Ραμί, Κολοτζέτζακ, Μαριάνο, Εσκουδέρο (83’ Κρον-Ντέλι), Ν’Ζονζί, Κρικόβιακ, Μπανέγα, Βιτόλο, Κονοπλιάνκα (86’ Ρέγιες), Γιορέντε (69’ Ιμόμπιλε)

Βαλένθια (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ράιαν, Αμπντενούρ, Αντε Σάντος, Ζοάο Κανσέλο, Γκαγιά, Παρέχο, Ντανίλο, Χάβι Φουέγο, Μίνα (45’ Βέζο), Ενσο Πέρες (63’ Φεγκουλί), Αλκάθερ (79’ Μπακάλι).


Escudero GOAL (1:0) Sevilla vs Valencia από OfficialGoals

 

LA LIGA Τελευταία Νέα