Αποφασισμένος για νέα νίκη ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Αποφασισμένος για νέα νίκη ο Πλατανιάς

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε γνωστά τα ονόματα των εκλεκτών του για τον Πλατανιά αναφορικά με το ματς με τη Βέροια, όπου θέλει νέα νίκη.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για το κυριακάτικο (29/11/2015, 17.15) παιχνίδι με την Βέροια στα Περιβόλια. Ένα ματς όπου ο Πλατανιάς στοχεύει σε ένα ακόμα εντός έδρας... τρίποντο. Μετά το τέλος της προπόνησης, που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Ζίλβαν, Ανγκούλο, Ντίνας και Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα