Ρώτησε για Γκάλο η Γάνδη

Gazzetta team
Ρώτησε για Γκάλο η Γάνδη

bet365

Την πόρτα της ΑΕΚ για τον Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να χτύπησε η Γάνδη, αναμένοντας την απάντηση των «κιτρινόμαυρων», που για την ώρα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις παικτών.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η βελγική ομάδα που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Champions League, ρώτησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, στον οποίο βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του 33χρονου Ραφίνια, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μπάκα σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σαμπντόρια.

Μάλιστα, το περιβάλλον του παίκτη έλεγε πως περιμένει να ακούσει τις απαιτήσεις της Ένωσης, στην περίπτωση που θα άναβε το πράσινο φως για να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, από την ΑΕΚ ξεκαθάριζαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν παίκτες, αφού έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας και όχι την αποδυνάμωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα