Ροντρίγκες: «Να δείξουμε άνδρες μέσα στο γήπεδο» (vid)

Ροντρίγκες: «Να δείξουμε άνδρες μέσα στο γήπεδο» (vid)

Απόστολος Παγώνης
Ροντρίγκες: «Να δείξουμε άνδρες μέσα στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά και ψυχολογίας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα.

O διεθνής επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μήνα Οκτώβριο και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο Νοέμβριο δεν έχει καλά αποτελέσματα και απόδοση: «Η ομάδα δε βρίσκεται στην καλύτερη την περίοδο. Όλοι έχουμε τη θέληση να βοηθήσουμε γιατί δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ τέτοια αποτελέσματα και εμφανίσεις. Έχω τη βεβαιότητα, ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, διότι οι δυνατότητες υπάρχουν και θα το δείτε στην πορεία».

Για την μέτρια εικόνα της ομάδας: «Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε στην αρχή της σεζόν. Είναι θέμα ψυχολογία και νοοτροπίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βρεις τη λύση. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνουμε, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας και ποιοι είμαστε».

Για το αν θεωρεί πετυχημένη σε γενικές γραμμές την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν κερδίσαμε κάποιο παιχνίδι… Ήμασταν και άτυχοι γιατί στα παιχνίδια των ομίλων αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε όμως και δε συνεχίζουμε».

Για τη φωτογραφία με τον Κλάους και τα μπαλέτα: «Ηταν μια φωτογραφία που βγάλαμε με τον Κλάους, μια πλάκα που κάναμε στην ομάδα. Δε θεωρώ ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν ήταν θα το σχολίαζα και εγώ. Εχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε ως ομάδα».
Για το αν θεωρεί ότι μια νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση ξανά στην ομάδα: «Συμφωνώ ότι είναι και θέμα ψυχολογίας. Μια νίκη μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη στην Καλλονή και να κάνουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια».

Για τις άδειες κερκίδες: «Σίγουρα είναι δύσκολο να βλέπεις άδειες τις κερκίδες ειδικά για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει πολύ κόσμο. Μπορώ να το καταλάβω όμως. Πρέπει να ψάξουμε εμείς μέσα μας, να δούμε πως θα παίξουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας, για να κερδίζουμε όλοι μαζί όπως και να χάνουμε όλοι μαζί. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Για το αν θεωρεί κρίσιμο το παιχνίδι με την Καλλονή: «Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μια νίκη και να πάρουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι από αυτά. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να πάρουμε την αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να αναλύσουμε πολλά για το τι έγινε και τι δεν έγινε, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό και τον Πανθρακικό για να έχει καλή ψυχολογία: «Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα, γιατί στα ντέρμπι όλοι προσπαθούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό μας όμως και δεν έχει να κάνει τόσο με το ποδόσφαιρο όσο με τη νοοτροπία».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας στις δύσκολες στιγμές: «Δεν υπάρχουν καλύτερα λόγια για να το περιγράψει κάποιος από αυτό που είπε ο προπονητής. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας μέσα στο γήπεδο».

Μετά την βράβευση του ο Ροντρίγκες υπέγραψε μία φανέλα του, την οποία και παρέδωσε ώστε να μπει σε δημοπρασία που διεξάγει το store.paokfc.gr, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν μέσω του PAOK Action σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα