Χωρίς τέσσερις στο Περιστέρι ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς τέσσερις στο Περιστέρι ο Πανθρακικός

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Τζάνη, Ίγκορ, Βάλτερ και τον τιμωρημένο Μπαϊκαρά θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Πανθρακικός.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (28/11 15:00) ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες το έπραξαν αυτό με μία προπόνηση την Παρασκευή (27/11), με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής δεν έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς οι Τζάνης, Ίγκορ, Βάλτερ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Μπαϊκαρά έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Σερφά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Σέτι, Λαδάκης, Ηλιάδης, Ροζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Χαβίτο, Μουδούρογλου, Νικόλτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα