Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής

Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής

Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής

bet365

Το νέο κάζο από την Καμπάλα φέρνει ραγδαίες εξελίξεις... Ενεργό ρόλο και μάλιστα άμεσα, αναλαμβάνει στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Βεζυρτζής.

Διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ, αναλαμβάνει άμεσα ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ο οποίος συναντήθηκε για δεύτερη φορά το μεσημέρι Πέμπτης με τον Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς» (είχε προηγηθεί και το βράδυ της Κυριακής) προκειμένου να προχωρήσει η ιδέα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Αυτή, δεν είναι άλλη από την εγκατάστασή του στα γραφεία της Μικράς Ασίας από αύριο, κιόλας, ώστε να έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά τεκταινόμενα της ομάδας. Στο μυαλό του Σαββίδη, μάλιστα, λόγω και της εμπειρίας που έχει από το παρελθόν, είναι σε δεύτερο χρόνο – όχι άμεσα – να ασχοληθεί και με την ΚΑΕ, τμήμα που σκοπεύει να βοηθήσει όσο μπορεί ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Επίσης, μετά την συνάντηση που είχαν το απόγευμα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Τούμπα, όπου μαζί παρακολούθησαν και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από την σουίτα του Ιβάν Σαβίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα