Για βασικός με Αστέρα ο Καμπιάσο

Δημήτρης Τομαράς
Για βασικός με Αστέρα ο Καμπιάσο

bet365

Ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας δεν έγιναν στον Ρέντη την Πέμπτη αλλά υπάρχει η έντονη αίσθηση πως ο Μάρκο Σίλβα θα παίξει με βασικούς τους Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Την Πέμπτη ανέβασε για τα καλά την ένταση της προπόνησης, ζητώντας σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Αν και ο Μάρκο Σίλβα δεν έκανε ουσιώδεις δοκιμές ενδεκάδας φαίνεται πως θα έχει ως βασικούς τον Καμπιάσο με τον Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο.

Και αυτό διότι έμεινε ευχαριστημένος από την μεγάλη διάθεση και την προσπάθεια του Αργεντίνου άσου στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που ο Κασάμι δεν πήγε καθόλου καλά. Μία... προσέγγιση της ενδεκάδας θα ήταν με Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ ή Σαλίνο δεξιά, Σιόβα και Ντα Κόστα τα δύο στόπερ, αριστερά ο Μαζουάκου, κέντρο με Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο, στα... φτερά Ντουρμάζ και Πάρντο, δεκάρι Φορτούνη και φορ Ιντέγιε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα