Με Αλαφούζο και χωρίς τους... γνωστούς!

Με Αλαφούζο και χωρίς τους... γνωστούς!

Νίκος Αθανασίου
Με Αλαφούζο και χωρίς τους... γνωστούς!

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή, χωρίς τους Τελάντερ, Πέτριτς και Βέμερ. Παρών ο Αλαφούζος που μίλησε για το πριμ τριάδας. Πέρασε τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ, δεν παίρνει εισιτήρια για την Παναχαϊκή.

Σε διοικητικό επίπεδο τα βλέματα όλων είναι στην εκδίκαση της Παρασκευής για όσα έγιναν στην Λεωφόρο και σε ποδοσφαιρικό, η προετοιμασία για την επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Ηρακλη. Στην μεσημεριανή προπόνηση της Πέμπτης το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και τελειώματα. Ο Πέτριτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στη 1:30 το μεσημέρι.

Το παρών στο Κορωπί έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως μετά την νίκη στο Περιστέρι, αν οι «πράσινοι» νικήσουν στον Ηρακλή θα πάρουν το προκαθορισμένο πριμ τριών σερί νικών. «Είναι σαν να έχετε νικήσει τον Ολυμπιακό» τους είπε μεταξύ άλλων.

Δεν παίρνει εισιτήρια για την Πάτρα

Από κει και πέρα, στην σύσκεψη ασφαλείας που έγινε για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, η «πράσινη» ΠΑΕ αποφάσισε να μην ζητήσει εισιτήρια και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει οργανωμένη παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου.

Πέρασε τον έλεγχο

Τέλος, και όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το monitoring της ΟΥΕΦΑ για το διάστημα από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, ο έλεγχος της ομοσπονδίας συνεχίζεται και για το επόμενο διάστημα, με το «τριφύλλι» να δείχνει συνέπεια στην τήρηση των διακανονισμών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα