Αγώνας ζωής από τον Κουτρόπουλο

Gazzetta team
Αγώνας ζωής από τον Κουτρόπουλο

bet365

Την δική του μάχη για την ζωή δίνει ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου Χρήστος Κουτρόπουλος και όλοι εύχονται να βγει νικητής όπως έκανε και στους αγωνιστικούς χώρους.

Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων του Πανιωνίου, αγωνιζόμενος στους «κυανέρυθρους» για 11 χρόνια και δίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον Χρήστο Κουτρόπουλο, ο οποίος δυστυχώς στα 52 του χρόνια περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο πρώην αμυντικός μέσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης πρέπει να φύγει για την Γερμανία και οι συγγενείς του κάνουν αγώνα προκειμένου να μπορέσουν να του καλύψουν τα έξοδα για να δώσει να δώσει την μεγάλη μάχη, σίγουροι πως και από αυτή θα βγει νικητής.

Ο Τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο όσοι μπορούν καλό θα είναι να βοηθήσουν είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5033-025475-350 (iban : GR5701720330005033025475350). Όλοι ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο Χρήστος Κουτρόπουλος να είναι τόσο δυνατός όπως και στα γήπεδα και στο τέλος να βγει νικητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα