Η ΑΕΚ κατά των ναρκωτικών! (vid)

Η ΑΕΚ κατά των ναρκωτικών! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ κατά των ναρκωτικών! (vid)

bet365

Το κοινωνικό της προφίλ έδειξε ξανά η ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές της να συμμετέχουν σε σχετική διαφήμιση σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Ναι στον αθλητισμό, όχι στα ναρκωτικά... Αυτό είναι το διαχρονικό μότο - σύνθημα σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για το τεράστιο αυτό ζήτημα που απασχολεί όλο τον πλανήτη.

Στην ΑΕΚ ανέδειξαν για μία ακόμη φορά το κοινωνικό προφίλ της ΠΑΕ αφού σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ προχώρησαν σε διαφήμιση κατά των ναρκωτικών.

Σε αυτό το διαφημιστικό (που μπορείτε να δείτε από το σχετικό βίντεο) συμμετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που στέλνουν το μήνυμα της επιλογής της ζωής και προσπαθούν με τα λόγια τους είτε να βοηθήσουν κάποιους να απεξαρτηθούν είτε τους ήδη εξαρτημένους να βρουν την ψυχική δύναμη να αφήσουν πίσω τους τα ναρκωτικά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα