Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα!

Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα!

Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα!
Ο Αστέρας Τρίπολης με το αποψινό του ματς στην Πράγα, κόντρα στην Σπάρτα, θα είναι είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα σε ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Κάθε χρόνο όλο και μεγαλώνει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες με τη συνεχή παρουσία τους στα πλέι οφ της Super League τα τελευταία χρόνια καταφέρνουν να παίζουν στο Europa League (είτε προκριματικά είτε στους ομίλους) από το καλοκαίρι του 2012.

Ετσι, απόψε (20:00) κόντρα στην Σπάρτα Πράγας στη «Generali Arena» θα αγωνιστεί εκτός συνόρων για 23η φορά και θα γίνει η πρώτη ομάδα από την επαρχία σε ευρωπαϊκές συμμετοχές. Δεύτερος θα είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος μετρά 22 ματς στην Ευρώπη.

Το... βάφτισμα έγινε στις 19 Ιουλίου του 2012 στο Μπακού απέναντι στον Ίντερ και από τότε ακολούθησαν πολλά ματς για το Europa League. Αυτό που ψάχνουν οι Αρκάδες είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκης. Θα τα καταφέρουν απέναντι σε μια ομάδα που από πέρυσι έχει χάσει στην έδρα της μόνο μόνο τρεις φορές; Τουλάχιστον, οι παίκτες του Βεργέτη είναι αποφασισμένοι γι αυτό!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα