Ενα (τουλάχιστον) χειροκρότημα για τον Καμπιάσο

Ενα (τουλάχιστον) χειροκρότημα για τον Καμπιάσο

Ενα (τουλάχιστον) χειροκρότημα για τον Καμπιάσο

bet365

Μπορεί ένας 35άρης με 50 μέρες στα... πιτς να βγάλει 90λεπτο σε αγώνα Champions League και μάλιστα στην «Αλιάντς Αρένα»; Αν μιλάμε για τον Εστέμπαν Καμπιάσο η απάντηση είναι «ναι, μπορεί»!

4/10: Τα 26' που παίζει στην Τούμπα στο 0-2 με τον ΠΑΟΚ είναι τα τελευταία για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, πριν την αναμέτρηση του Μονάχου.

Τότε ο Αργεντινός αντικαθιστά τον Φορτούνη και από τότε μένει στον πάγκο στο ματς με την ΑΕΚ και δεν είναι καν στην αποστολή στις αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Βέροια και Πλατανιά.

Στον πάγκο μένει και κόντρα στον Ηρακλή. Στην «Αλιάντς Αρένα», ωστόσο, παίζει ξανά το τρίτο φετινό του 90λεπτο.

Ο «Κούτσου» έχοντας στην... πλάτη του 50 μέρες απραξίας έδειξε ότι ο προπονητής του μπορεί να τον υπολογίζει. Η κλάση του κι η αντίληψη που έχει μέσα στο ματς φάνηκαν κάποιες στιγμές, όσες είχε ο Ολυμπιακός απέναντι σε μια τέτοια ομάδα.

Οκ, δεν ήταν κι η πιο γεμάτη παρουσία του αστέρα του Ολυμπιακού, όμως, αν αναλογιστεί κανείς τόσο το διάστημα που ήταν στα... πιτς, όσο και τις ειδικές συνθήκες της εν λόγω αναμέτρησης μπορούμε να πούμε ότι το πρόσημο που μπαίνει είναι θετικό.

Εξάλλου, ήταν και πίσω από το Μιλιβόγεβιτς στη λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα χιλιόμετρα (11.369 μέτρα) - όσον αφορά στους «ερυθρόλευκους».

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, την πολυτέλεια να έχει ο Μάρκο Σίλβα έναν τέτοιο παίκτη στον πάγκο; Βέβαια, με τους Κασάμι - Μιλιβόγεβιτς στα... πάνω τους, ο Καμπιάσο ξέρει ότι ο ρόλος του είναι πιο περιορισμένος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και σημαντικός. Μιλάμε, εξάλλου, για έναν προπονητή μέσα στο ματς. Το είδαμε και προχθές, που δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει στους συμπαίκτες του και να τους καθοδηγεί. Ειδικά τις (πολλές) στιγμές που η μπάλα ήταν στα πόδια των Βαυαρών, εκείνος έδινε οδηγίες για να κλείσουν οι συμπαίκτες του τους χώρους έχοντας καταλάβει την επόμενη κίνησή τους. Τεράστια η κλάση του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα