Γύρισε και ο Σηφάκης στον ΟΦΗ

Γύρισε και ο Σηφάκης στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Γύρισε και ο Σηφάκης στον ΟΦΗ

bet365

Επιστροφή στον ΟΦΗ και για τον Μύρωνα Σηφάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ και τόνισε πως μόνο όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των Κρητικών αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και σε συνεργασία με τον Νίκο Γκουλή και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, θα βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια για βελτίωση της εικόνας της ομάδας, που φυσικά έχει ως στόχο την άνοδό της.

Μιλώντας για την επιστροφή του στον ΟΦΗ τόνισε: «Όποτε μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα, δεν το αρνήθηκα. Πάντα βέβαια ήταν σε ειδικές και πολύ δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο συμβαίνει και αυτή τη φορά. Άκουσα τους ανθρώπους της ομάδας, τι θέλουν από μένα και αν μπορώ να το υλοποιήσω.

Η διοίκηση προχωράει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να προσπαθήσουμε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και είναι η άνοδος. Πήρα την απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας, σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο για αυτή, είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς.

Μετά από πολλά χρόνια το οικονομικό που ήταν το αγκάθι, οι άνθρωποι αυτοί το έχουν διασφαλίσει στο έπακρον. Μου ζήτησαν να προστατέψω την επένδυση τους και να τους βοηθήσω με το υπόλοιπο επιτελείο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Να είμαι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τον προπονητή, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για επιτευχθεί ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω, είναι ότι μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το είχαμε επαναλάβει πριν από κάποια χρόνια όταν φέραμε 25 χιλιάδες κόσμο στο Παγκρήτιο στάδιο.

Τότε είχαμε 11 αγωνιστικές στη διάθεση μας, τώρα έχουμε 21. Όπως και τότε, έτσι και τώρα πρέπει να έχουμε πίστη και αγάπη για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Χρειάζονται θετική ενέργεια και θετικές συμπεριφορές. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Χρειάζονται πράξεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα