«Δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του Πλατινί»

«Δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του Πλατινί»

bet365

Ο Μισέλ Πλατινί περνάει δύσκολες στιγμές και απειλείται με δια βίου αποκλεισμό ωστόσο ο δικηγόρος του Τιμπό Ντ' Αλές επαναλαμβάνει στο gazzetta.gr πως το CAS θα χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο «ισχυρός άνδρας» της UEFA βρίσκεται στα σχοινιά. Όπως επιβεβαιώσε χθες ο νομικός εκπρόσωπος του Τιμπό Ντ'Αλές, ο Γάλλος αξιωματούχος έπειτα από πρόταση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA κινδυνεύει με αποκλεισμού εφ' όρου ζωής από το ποδόσφαιρο.

Ο Μισέλ Πλατινί κατηγορείται πως χρηματίστηκε το 2011 με το ποσό των 2 εκατ. ελβετικών φράγκων από τον Σεπ Μπλάτερ.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της UEFA ισχυρίστηκε πως τα χρήματα που εισέπραξε αντιστοιχούσαν με την αμοιβή του για την περίοδο 1998-2001 όταν εργάστηκε ως σύμβουλος του Μπλάτερ. Η συγκεκριμένη εξήγηση ωστόσο δεν έχει γίνει πιστευτή.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που βρει δίχτυα ο Γκριεζμάν στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γαλατάσαράι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έλαβε το τελικό πόρισμα της δικαστικής επιτροπής της FIFA για την προτεινόμενη ποινή.

Ο Ντ'Αλές δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ωστόσο επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του θα προσφύγει στο CAS δίχως να το προσδιορίσει χρονικά.

«Έχουμε συμφωνήσει να μην γίνονται δηλώσεις για αυτό το θέμα, όμως πράγματι ισχύει πως θα καταθέσουμε στο CAS τις αποδείξεις που υπάρχουν για την συμφωνία που είχε γίνει. Δεν μπορώ να σας πω όμως πότε θα συμβεί αυτό», τόνισε στο gazzetta.gr ο Γάλλος νομικός προσθέτοντας:

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να ενισχύει την αυστηρότητα της ποινής που προτείνει η Επιτροπή. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

 

Τελευταία Νέα