Γκονσάλο: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Γκονσάλο: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Γκονσάλο: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

bet365

Ο στόπερ της Φιορεντίνα, Γκονσάλο Ροδρίγες, τόνισε ότι η Φιορεντίνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία και ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για το Scudetto.

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε δύο βαθμούς αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και μπορεί και οι άλλες ομάδες να χάσουν πόντους. Κοιτάζουμε μπροστά και τον αγώνα με την Σασουόλο» είπε ο Αργεντινός για το παιχνίδι με την Εμπολι. «Αφήνουμε τα όνειρα στους οπαδούς μας, εμείς δεν επαναπαυόμαστε στην 3η θέση. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος». Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και για το μέλλον του, σχολίασε. «Εχω πει πολλές φορές ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Σαν Λορέντζο αλλά πρόσφατα έγινα πατέρας και η γυναίκα μου είναι από την Ιταλία. Θέλω το καλύτερο για την Φιορεντίνα, θα δούμε τι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα