Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στο συλλαλητήριο

Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στο συλλαλητήριο

Gazzetta team
Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στο συλλαλητήριο

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται την Τετάρτη (25/11) στο ειρηνικό συλλαλητήριο και τόνισε πως πρέπει να δείξουν την αντίθεσή τους σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τη στήριξη της ΚΑΕ στο συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει οι φίλοι της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα: «Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη... μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού και όλοι θα θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα