Γουέστ Μπρομ - Αρσεναλ 2-1 (vid)

Γουέστ Μπρομ - Αρσεναλ 2-1 (vid)

bet365

Ο Ζιρού έβαλε την Αρσεναλ μπροστά αλλά η Γουέστ Μπρομ την άφησε πίσω (2-1), έχοντας και τη «βοήθεια» του Καθόρλα που έχασε πέναλτι!

Αν η... κακή μέρα από νωρίς φαίνεται, η Αρσεναλ έπρεπε να τα είχε δει τα σημάδια. Ο Κοκλέν αναγκάστηκε να αποχωρήσει με τραυματισμό στο 14', προκαλώντας δυνατό πονοκέφαλο λόγω έλλειψης λύσεων, το γκολ του Ζιρού για το 0-1 δεν είχε συνέχεια και ο Αρτέτα, που αντικατέστησε τον Κοκλέν, έβαλε αυτογκόλ (2-1) και βγήκε (και αυτός) με τραυματισμό... Για να κλείσει η μέρα, στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, όπως άρχισε για τους Κανονιέρηδες, ήρθε και το άστοχο πέναλτι του Καθόρλα στο 84'. Ετσι, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έπεσε από την 1η θέση...

Από τα πρώτα λεπτά η Αρσεναλ πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά το να ανοίξει την άμυνα της Γουέστ Μπρομ δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο. Οπως δεν ήταν εύκολο για τους Κανονιέρηδες να... δεχθούν ότι στο 14' έχασαν με τραυματισμό τον Κοκλέν, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Αρτέτα. Ενα λεπτό μετά, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έγινε για πρώτη φορά απειλητική με το φάουλ του Αλέξις, το οποίο όμως μπλόκαρε ο Μάιχιλ. Στο 28', πάντως, ένα άλλο φάουλ έδωσε τη λύση για την Αρσεναλ... Ο Οζίλ γέμισε και ο Ζιρού με κεφαλιά έκανε το 0-1, δίνοντας στους Λονδρέζους -που στο 30' απείλησαν και με ένα πλασέ του Γκιμπς- τη δυνατότητα να διαχειριστούν πιο εύκολα την κατάσταση. Δεν το έκαναν όμως...

Η Γουέστ Μπρομ βγήκε μπροστά και στο 35' ήταν η σειρά της να σκοράρει με φάουλ καθώς στο γέμισμα που έγινε, ο Μόρισον με ωραίο σουτ στην κίνηση ισοφάρισε (1-1). Αν αυτό ήταν κακό για την Αρσεναλ, τα πράγματα έγιναν χειρότερα αμέσως μετά, στο 40', όταν ο ΜακΛιν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αρτέτα με αυτογκόλ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους!

Ασχημα έκλεισε το πρώτο μέρος, άσχημα άνοιξε και το δεύτερο για τους Κανονιέρηδες αφού έκαναν νέα αναγκαστική αλλαγή, με τον Φλαμινί να αντικαθιστά τον Αρτέτα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να φτιάξουν στο 48' αλλά η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι μετά το διαγώνιο σουτ, εντός περιοχής, του Οζίλ ενώ λίγα λεπτά μετά, στο 53', ο Αλέξις έκανε πολύ ωραία ενέργεια αλλά το τελείωμα του Γκιμπς ήταν απογοητευτικό... Ψάχνοντας τον τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση, ο Βενγκέρ έριξε στο ματς και τον Κάμπελ (αντί του Γκιμπς) αλλά στο 67' έχασε κι αυτός πολύ μεγάλη ευκαιρία, από πολύ κοντά, προκαλώντας την απόγνωση του Αλσατού τεχνικού.

Ο οποίος Αλσατός τεχνικός, πάντως, θα έβλεπε και χειρότερα στη συνέχεια... Στο 83' ο Μπραντ έριξε στο έδαφος τον Αλέξις, η Αρσεναλ πήρε το πέναλτι αλλά ο Καθόρλα... γλίστρησε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, σφραγίζοντας την ήττα της ομάδας του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα